Булгакова, похоже, снова запретят...
От: Пацак Россия  
Дата: 28.07.14 23:41
Оценка: :))) :))) :))
...давайте угадаем, в какой стране?

  Ответ
Правильно, именно там!

Держкіно зобов`язало Експертну комісію з питань розповсюдження і демонстрування фільмів до обов’язкового перегляду всіх фільмів виробництва Російської Федерації щодо їхньої відповідності українському законодавству.
...
Необхідність такого рішення особливо актуалізувалася у зв`язку із з заявками на отримання прокатного посвідчення на стрічки російського виробництва, нещодавно отриманих Держкіно: фільм «Біла гвардія» (виробник «Кінокомпанія Нон-стоп Продакшн», режисер С. Снєжкін) та фільм «Піддубний» (виробник «Студія ТРІТЕ», режисер Г. Орлов).
Більшістю голосів експертів, що переглянули «Білу гвардію», цей фільм було визнано як такий, що «демонструє зневагу до української мови, народу та державності». А у картині «Піддубний», присвяченій відомому професійному борцю, уродженцю України, на думку експертів, «спотворені окремі факти і переписані на користь Росії, тому в умовах війни, яку веде Росія проти України, цей фільм є інструментом інформаційної війни».



Верной дорогой идут товарищи — це однозначно шлях до перемоги. Надо посоветовать им еще "Вечера на хуторе близ Диканьки" пересмотреть — нет ли там попыток российской диверсии через пропаганду алкоголизма и похабных намеков на продажность украинских дивчин?
Ку...
 
Подождите ...
Wait...
Пока на собственное сообщение не было ответов, его можно удалить.